Koop een UniBlends LOVE t-shirt en steun het #KeepDignityAlive project

UnikBlends doneert 40% van de opbrengst van deze LOVE t-shirts aan het #KeepDignityAlive project. Hiermee worden jonge Nigeriaanse vrouwen de mogelijkheid gegeven om de juiste keuzes te maken in plaats van ten prooi te vallen aan valse internationale immigratiebeloften.

Bestel hier jouw LOVE t-shirt en help jonge vrouwen in Nigeria

Het #KeepDignityAlive Project

Veel Nigeriaanse vrouwen zoeken het geluk buiten de grenzen van Nigeria. Dit komt voort uit economische ontberingen die te wijten zijn aan het hoge werkloosheidscijfer in Nigeria. Bij het zoeken naar een uitweg, worden veel vrouwen het slachtoffer van valse internationale immigratiebeloften. Deze leiden in de meeste gevallen tot slavernij en mensenhandel. Het #KeepDignityAlive project wilt door goed onderwijs te geven over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap, jonge Nigeriaanse vrouwen de mogelijkheid geven de juiste keuzes te maken. En laten zien hoe ze voor zichzelf kunnen werken en financieel onafhankelijk kunnen worden, zodat ze voldoende zelfvertrouwen hebben om ‘nee’ te zeggen tegen mensenhandel.

Jilly (Swopster) en Christy (UnikBlends)

Heart T-shirt

De vorm van het hart is subtiel en liefdevol met de hand gemaakt van gerecycled en kleurrijke stof. Het hart-symbool staat voor de LIEFDE, die we allemaal nodig hebben om deze wereld beter en veiliger te maken.

Steun deze jonge vrouwen en bestel hier jouw LOVE t-shirt.

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie