Zó vergroot jij je kans op een verkoop of ruil

Er staan inmiddels duizenden leuke tweedehandse fashion items op onze website. En iedere dag komen er steeds meer bij. Maar hoe zorg je dat jouw online kledingkast opvalt? Met de volgende tips vergroot  jij je kans op een verkoop of ruil van je kleding.

 

1. Kies een pakkende titel

Om jouw advertentie goed vindbaar te maken voor andere gebruikers, is het belangrijk een goede titel voor je artikel te verzinnen. Een ‘jurkje’ is te algemeen. Gebruik kleur, naam en merk in de titel, zoals bijvoorbeeld Groen Jurkje Zara.

 

2. Maak mooie foto’s

Zorg dat je je product goed neerzet door mooie en duidelijke foto’s van je kleding te maken. Een scherpe foto met een rustige en het liefst witte achtergrond maakt al een goede indruk. Of maak een leuke aan-foto, een foto waar je je item draagt. Kijk hier voor meer tips.

 

Aan-foto

 

3. Deel je items via social media

Op de productpagina vind je onder de productfoto pictogrammen van Facebook, Twitter en Google+. Gebruik ze om je kleding onder de aandacht te brengen bij vrienden en/of kennissen. En vraag heel lief of zij dit ook willen delen.

 

4. Promoot je kledingkast

Verwijs in je advertentie die je aanmaakt op Swopster.nl naar je online kledingkast. Wie weet verkoop je niet alleen die leuke rok die te klein is gekocht, maar ook die paar hippe schoenen die je niet meer draagt.

 

5. Beantwoord je berichtjes

Probeer snel te reageren op de berichten die je krijgt en probeer ook vragen die gesteld worden goed te beantwoorden.

 

We hopen dat je wat aan deze tips zult hebben. Succes ermee!

Heb jij nog andere goede tips, laat het ons weten door hieronder een berichtje achter te laten.

 

Geen reacties

Plaats een reactie